Tarieven Zwemschool 2017

versie 2.0 - 121 juni 2017      
Zwemlessen *   incasso **
per mnd
pin/kassa
Starterspakket incl. 1e lesmaand, vanaf 3 jaar € 49,95
Starterspakket 45 min. excl. 1e lesmaand, vanaf 3 jaar  
Starterspakket volw., leergeld, instroom, excl. 1e lesmaand € 22,50
Maandkaart Wit 30 min. les

€ 24.95

€ 26,30
Maandkaart 60 min. les € 49,85 € 52,50
Maandkaart 45 min. les, max. 6-8 pers. € 49,95 € 52,50
Maandkaart 30 min. les, max. 2-4 pers. (semi privé) € 28,85
Maandkaart 30 min. les (volwassenen) € 26,95 € 29,30
Correctie les 8 pers. 4 maal 30 min.   € 25,00
Privé les 30 min.   € 30,00
Voorzwemmen op afspraak   € 12,50


*   Dit product is gekoppeld aan onze zwemschool.
     Prijzen zijn inclusief de persoonsgebonden Plonskaart, exclusief € 2,50 borg.

** Incasso-overeenkomsten worden stilzwijgend verlengt.
     Na het diplomazwemmen stopt de incasso automatisch indien niet wordt doorgelest
     voor een hoger diploma.
     Opzegging van een incasso-overeenkomst kan alleen schriftelijk en met in achtneming
     van een opzegtermijn van één kalendermaand.

Prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.
Klik hier voor de bindende voorwaarden.

Bij stroneren van een incassotermijn rekenen wij € 2,50 administratiekosten, te voldoen bij betaling aan de kassa. 


 

Kalendermaand-betaling vanaf 1 januari 2016

Met ingang van 1 januari 2016 komen onze 4- en 6-lessenkaarten en ook losse lessen te vervallen. We gaan dan over op maandbetalingen. U kunt een maandkaart kopen bij de receptie. Goed nieuws: met de maandkaart geniet uw kind straks veel meer lesmomenten per maand voor een goedkoper tarief. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid te betalen middels automatische incasso.

Maandbetaling

De maandbetaling geeft recht op een doorlopende vaste zwemlesplek op een vast moment in de week. De maandbetaling doet u vóór iedere kalendermaand. Alles is vooraf betaald: ook het diplomazwemmen voor diploma A, B en C. U kunt een maandkaart kopen bij de receptie, of de betaling inregelen via automatische incasso.

Incasso

Betalen via automatische incasso is makkelijker, u hoeft niet meer de kaart op te waarderen bij de receptie. Bovendien is betaling via automatische incasso maandelijks 5% goedkoper, dan betalen bij de receptie (m.u.v. de garantiekaarten). Op ons incassoformulier kunt u uw betalingskeuze van uw persoonlijke voorkeur aankruisen.

Extra zwemlesmomenten

Tijdens de vakanties gaan de zwemlessen door (m.u.v. 3 weken bouwvakvakantie, tussen kerst en oud & nieuw en overige nationale feestdagen). Daardoor bieden we op jaarbasis 7 weken extra zwemles! Zo haalt uw kind het zwemdiploma nog sneller.

Gemiste lessen

Zoals in de voorwaarden al genoemd: gemiste lessen zijn voor eigen rekening m.u.v. natuurlijk langdurige afwezigheid door overmacht, waar u ons (vooraf) van op de hoogte stelt. Vakanties vallen daar niet onder.

Goedkoper tarief

Door de genoemde ontwikkelingen, kunnen we het tarief per zwemles omlaag brengen. Dat wil toch iedereen? Er zijn daarnaast mogelijkheden voor extra zwemlesondersteuning in de vorm van correctielessen (tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief) of een privéles. Voor nieuwe zwemleskinderen is er bovendien een aanbieding voor het starters- of diplomapakket. Kijk bij het kopje tarieven zwemles.

Wat vragen we van u?

Wilt u de eerste maandtermijn voldoen vóór aanvang van de 1e zwemles bij de receptie? U kunt vanaf het 2e niveau rood, dan direct kiezen voor blijvende betaling bij de receptie of voor automatische incasso door het betalingskeuze-formulier in te vullen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij Jacqueline Veldhuizen. Zij is tijdens telefonische spreekuren te bereiken via 0575-575605 of via e-mailadres zwemschool@ijsselslag.nl.