Zwemles naar het A diploma

Watergewenning (wit)

Aanbod: 1x per week 25 min. les
Na de inschrijving mogen u en uw kind deelnemen aan de Aquakidsclub op zondagochtend van 10.30 tot 11.00 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 3 jaar. Na het ouder & kind zwemmen of Aquakidsclub volgt de fase van het waterwennen (vanaf 4 jaar). Het spreekt bij ons voor zich dat het "waterplezier" voorop staat.
U zult ervaren dat deze groep al meer richting de echte zwemlessen gaan. Uw kind volgt hier alleen de 1e stap naar zelfstandigheid. Er wordt gedreven op de buik en op de rug. Verder leren de kinderen trappelen met de benen; de eerste voortbewegingsvorm. Ook leren de kinderen zelfstandig in en uit het water klimmen, in de laatste fase is er aandacht voor de beenslag.

Vervolgtraject (rood, geel, groen)

Aanbod: 1x per week 55 min. les
Nadat uw kind de watergewenning (wit) doorlopen heeft, starten zij met het vervolgtraject, 
in 3 niveaustappen naar het A diploma. Ieder kind leert op zijn eigen niveau en snelheid, daarom worden de kinderen individueel doorgestuurd naar een volgend niveau als ze daar aan toe zijn. Zo volgt ieder afzonderlijk zijn eigen leertraject naar het A diloma. Uiteindelijk zijn de eindtermen van het diploma voor iedereen gelijk. De weg er naar toe kan echter wel eens verschillen, vandaar onze persoonlijke aanpak en inzet.

Voorzwemmen

Heeft uw kind al ergens anders zwemles genoten, dan kunt u op afspraak het niveau laten testen op een zaterdagmiddag. Dan wordt er gekeken welk niveau uw kind heeft en of daarvoor beschikbare plekken zijn.

Leerlingvolgsysteem

U kunt de vorderingen van uw kind thuis op de computer volgen via de lesscore op onze website.

Voor meer informatie neem contact op met de zwemschool.

Wanneer? Check het lesrooster
Wat kost het? Bekijk onze tarieven