Aanmelden voor zwemles

Uw kind aanmelden voor zwemles? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier volledig in.

Wachtlijst

Op dit moment hebben we voor de zwemlessen een wachtlijst. Wij raden daarom aan uw kind vroegtijdig (vanaf 3 jaar) aan te melden, zodat uw kind rond 4 jaar kan starten met de zwemles. Als wij uw kind oproepen, dan kunt u altijd besluiten nog even te wachten als uw zoon/dochter nog niet aan zwemles toe is. U blijft dan wel boven aan de wachtlijst staan totdat u kiest om te starten.
Direct na de inschrijving profiteert u bovendien van gratis vrij zwemmen met de Plonskaart!

Inschrijfgeld

Via iDeal betaalt u eenmalig inschrijfgeld, zie onderstaand inschrijfformulier. Zodra het inschrijfgeld bij ons ontvangen is, staat uw kind ingeschreven bij Zwemschool Zutphen. U ontvangt via e-mail een bevestiging. Inschrijfgeld word niet geretourneerd indien u besluit geen diensten van ons af te nemen.

Plonskaart voor gratis vrij zwemmen

Na inschrijving kunt u na twee werkdagen bij de receptie van zwembad De IJsselslag de Plonskaart voor uw kind aanschaffen. Met deze kaart kan uw kind, onder begeleiding van een (zwemvaardige) betalende ouder, gratis zwemmen tijdens de uren vrij zwemmen.

Contact over startdatum

Als uw kind wordt opgeroepen voor zwemlessen nemen wij contact met u op om in overleg een startdatum af te spreken.

Locatie De IJsselslag

In principe start uw kind op onze locatie De IJsselslag. Mocht er behoefte zijn voor zwemles voor kinderen met een extra aandachtsvraag of een beperking hebben wij mogelijkheden op onze locatie. U geeft in dit geval op het inschrijfformulier bij  opmerkingen. Graag verzoeken wij u om ook in het opmerkingenveld enige toelichting te geven.